• Eltszer Kft.
  • Caleo fűtőfilm és fűtés
  • Termosztátok videóbemutatóval - COMPUTHERM
  • Finder relék és automatizálás
  • Kaiser dobozok és technológia
  • Mennekes csatlakozók
  • Napelem szerelés
  • Primo dobozok
  • Symalen technológia
  • Napelemes eszközök

Jóllehet cégünk, az ELTSZER Kft. kiskunfélegyházi illetőségű, tevékenységeink köre – így a napelem szerelés is – messze túlnyúlik a város határain (Bács-Kiskun megye, többek között pl. Kecskemét, Bugac, stb. valamint Budapest), ezzel is “öregbítvén” városunk hírnevét.

Napelem szerelés - Referenciák képekben - ELTSZER Kft., KiskunfélegyházaMindezen kijelentésünket számos, a múltban – Bács-Kiskun megyében, illetve Budapesten – kivitelezett, sikeresen elvégzett munkára alapozzuk. Kivitelezett munkáink minősége nem kérdéses: csak a 100%-os – vagy azon felüli, ha lehetséges – teljesítményt és minőségi teljesítést tudjuk magunktól elfogadni.
Mindezek azonban tények is, amelyeket Megrendelőink megelégedettsége bizonyít a legjobban. Kivitelezési munkáink sorában ma már nem csak a villanyszerelés, műszaki vezetés, tervezés, engedélyeztetés lelhető fel, hanem napelem szerelés és HMKE kiépítése a legkorszerűbb technika és normák alkalmazásával (pl. a SolarEdge technológia tudatos és szakértő  alkalmazása miatt ma már az sem akadály, ha egy adott objektum esetén különböző fekvésű napelemeket kell telepíteni és azokat összehangolni a tartós és kielégítő teljesítmény elérése érdekében).
Nos, ezek után nézzük a tényeket, néhány saját készítésű fényképpel illusztrálva (a felsorolás nem jelent fontossági sorrendet, minden település egyaránt nagy jelentőségű cégünk számára):

Kiskunfélegyháza – napelem szerelés és rendszerek telepítése

A napelem szerelés cégünknél profilunk bővítéseképpen jelentkezett. Ennek megfelelően először saját cégünknél és telephelyünkön, a 6100 Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg u. 73. sz. alatt telepítettünk napelemes rendszert. Tettük mindezt azért, hogy az itt szerzett szerelési és üzemeltetési tapasztalatot megoszthassuk meglévő és leendő ügyfeleinkkel. Így ugyanis nem “zsákbamacskát” árulunk, hanem igenis tisztában vagyunk a mikéntekkel és hogyanokkal.
Az idők során sok ügyfelünk keresett fel bennünket véleményünket kérvén a napelemes rendszerekkel kapcsolatban, és mi rögtön kész megoldással – és referenciával – tudtunk nekik szolgálni: saját rendszerünk bemutatásával. Ennek megfelelően sok kiskunfélegyházi kivitelezést is készítettünk az elmúlt évek során, melyek ma is ügyfeleink megelégedésére szolgálnak.
Itt csak egy képet szeretnénk referenciaként megadni, a többi  ezen honlapunkon (“Napelem szerelés – Referenciák képekben“), ill. komfortoshaz.hu (“Napelemes referenciák – rendszer telepítések – fényképekkel“) honlapunkon megtalálható.

ELTSZER Kft, Kiskunfélegyháza, 3 kW-os napelem rendszer kiépítése

ELTSZER Kft, Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg u. 73., 3 kW-os napelem rendszer kiépítése

Kecskemét és környéke – napelem szerelés és rendszerek telepítése

A kiskunfélegyházi példá(k)ból kiindulva, valamint a gazdaságossági paramétereket áttekintve igen sok kecskeméti lakos keresett fel minket napelem szerelés ügyében. Jóllehet a konkurens árajánlatok néha pár százalékkal kisebb összeget tartalmaztak, leendő ügyfelünk túlnyomó részben cégünk megbízása mellett döntött (amit ezúton is ismételten köszönünk). Hogy miért? Mi tényleg el tudjuk magyarázni – és ami fontosabb: meg tudjuk mutatni-, hogy melyik alkotóelem mit és miért csinál, és hogy mennyiért teszi ezt, ha így vagy úgy tervezzük.
Itt is egy képet szeretnénk referenciaként megadni, a többi  ezen honlapunkon (“Napelem szerelés – Referenciák képekben“), ill. komfortoshaz.hu (“Napelemes referenciák – rendszer telepítések – fényképekkel“) honlapunkon megtalálható.

Napelem szerelés - Kecskemét, 4,75 kW-os SolarEdge napelem rendszer

Napelem szerelés – Kecskemét, 4,75 kW-os SolarEdge napelem rendszer

Budapest – napelem szerelés és rendszerek telepítése

Budapest székes fővárosunk, így igen jelentős szerepet tölt be hazánk gazdasági életében. Tapasztalataink szerint egy vidéki cégnek manapság eléggé nehéz bekerülni az ottani vérkeringésbe. Azonban, annak ellenére, hogy Budapesten eléggé nagy a konkurencia, számos megrendelő döntött cégünk megbízása mellett. Szerény megítélésünk szerint mindez nem annak köszönhető hogy mi adtuk a legolcsóbb árajánlatot, hanem annak, hogy mi ajánlottuk a legkedvezőbb feltételeket. Egy munka kivitelezése nem csak a “fizikai” megvalósításból áll, hanem nagyon sok emberi tényezőt is magába foglal. Azaz, nem csak megépíteni kell valamit, hanem gondoskodni annak utóéletéről (garancia, állandó szakmai segítség, stb.) is. Mi igyekszünk ezen feltételeknek maradéktalanul megfelelni.
Referenciaképpen itt is egy képet szeretnénk megadni, a többi ezen honlapunkon (“Napelem szerelés – Referenciák képekben“), ill. komfortoshaz.hu (“Napelemes referenciák – rendszer telepítések – fényképekkel“) honlapunkon megtalálható.

Budapest, Karmazsin u. 3,5 kW-os napelem rendszer

Budapest, Karmazsin u. 3,5 kW-os “kétszintes” napelem rendszer

Napelem szerelés és rendszerek telepítése Bács-Kiskun megye településein

Az alábbi felsorolásban néhány fényképet szeretnénk bemutatni az elkészült munkákról. Tekintettel arra, hogy ezeket a képeket már szerepeltettük oldalainkon (az összes kép megtalálható ezen honlapunk “Napelem szerelés – Referenciák képekben” című oldalán, illetve – a települések és beépített teljesítmény megjelölésével Komfortoshaz.hu honlapunk “Napelemes referenciák – rendszer telepítések – fényképekkel” oldalán (külön “fülön” nyílik)), valóban csak egy-egy reprezentatív képet tüntetünk itt fel.

Bugac, Bugacpusztaháza – napelemes rendszerek

Bugac, külterület, 5 kW-os napelem rendszer

Bugac, külterület, 5 kW-os napelem rendszer

Gátér – napelemes rendszerek

Gátér, 2 kW-os napelem rendszer

Gátér, 2 kW-os napelem rendszer

Ladánybene – napelemes rendszerek

Ladánybene, 2 kW-os napelem rendszer

Ladánybene, 2 kW-os napelem rendszer

Nyárlőrinc – napelemes rendszerek

Nyárlőrinc, 1,5 kW-os napelem rendszer

Nyárlőrinc, 1,5 kW-os napelem rendszer

Pálmonostora – napelemes rendszerek

Pálmonostora, 5 kW-os napelem rendszer

Pálmonostora, 5 kW-os napelem rendszer

Petőfiszállás – napelemes rendszerek

Petőfiszállás, tanya, 3 kW-os napelem rendszer

Petőfiszállás, tanya, 3 kW-os napelem rendszer

Szentkirály – napelemes rendszerek

Szentkirály, 3 kW-os napelem rendszer

Szentkirály, 3 kW-os napelem rendszer (különleges nézetből)

Vaskút – napelemes rendszerek

Vaskút, 3,6 kW-os napelem rendszer

Vaskút, 3,6 kW-os napelem rendszer

Köszönjük mindazok bizalmát, akik megrendelésükkel hozzánk fordultak! Amint az már említettük, a megtekinthető fotók sora itt mér nem ér véget. További referencia-fotókat ezen honlapunkon (“Napelem szerelés – Referenciák képekben“), ill. komfortoshaz.hu (“Napelemes referenciák – rendszer telepítések – fényképekkel“) honlapunkon találhat.

Bízunk benne, hogy mind képgyűjteményünk, mind pedig munkavégzésünk megnyerte tetszését. Amennyiben kérdése van, illetve szeretne Ön is napelem szerelési kivitelezési munkát megrendelni, úg állunk szíves rendelkezésére. Megkeresését elérhetőségi pontjainkon, illetve Webáruházunkban várjuk.

Köszönjük megtisztelő figyelmét és látogatását!

Az ELTSZER Kft. csapata

Megjegyzés: a “Napelem szerelés – Referenciák képekben” valamint “Napelem szerelés Bács-Kiskun megyében – és azon túl is” című oldalunkat meglévő, kivitelezett munkáinkról (az ingatlanok tulajdonosai maradéktalan beleegyezésével), valamint a nálunk kapható termékekről (a megfelelő forgalmazó beleegyezésével) készítettük.

Share →
%d bloggers like this: