• Eltszer Kft.
  • Caleo fűtőfilm és fűtés
  • Termosztátok videóbemutatóval - COMPUTHERM
  • Finder relék és automatizálás
  • Kaiser dobozok és technológia
  • Mennekes csatlakozók
  • Napelem szerelés
  • Primo dobozok
  • Symalen technológia
  • Napelemes eszközök

Mi az a Pick Pack Pont?

Pick Pack Pont - személyes átvétel az ország 190 városában, több mint 600 ponton

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 190 városában megtalálható több mint 600 Pick Pack Pont helyszín felhasználásával. A kedvező elhelyezkedés miatt a nagy valószínűséggel az Ön közelében is van egy Pick Pack Pont, ahol Ön személyesen is átveheti a www.eltszer.unas.hu címen található WebÁruházunkban megrendelt csomagot, igen kedvező áron.Országos lefedettség - Pick Pack Pont - a gyors és kedvező árú csomagszállítás

Hol találhatók Pick Pack Pontok?

A Pick Pack Pont-ok üzletek és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. Pontosabban:

Országos Pick Pack Pont-hálózat

A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CO-OP Star boltok a vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Pick Pack Pon Országos Hálózat résztvevői

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál, illetve használja az alant beépített Pick Pack Pont címkereső szoftverünket.

A Pick Pack Pont címkereső használata:

Egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelő megyét és várost, majd pedig az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pontot.
A “Térkép” fülre kattintva a címlista térképnézetre vált. A Hol vagyok? fülre kattinva megtudhatjuk saját pozíciónkat, ha az éppen használt Internetes keresőnknek (pl. Firefox, Google Chrome, Slimjet, Opera, Safari) engedélyezzük a saját pozíciónk megjelölését. Erre vonatkozóan a böngésző kérdést tesz fel, amit ha elfogadunk, akkor engedélyeztük pozíciónk kijelzését.
A kiválasztom fülre kattintva – Lista nézetben – láthatunk egy Info fület. Ha ide kattintunk, megismerhetjük az adott Pick Pack Pont további paramétereit, pl. cím, fizetési mód, nyitvatartás. A kiválasztott címet a Térkép fülre kattintva meg is tekinthetjük a térképen.
A Lista fülre kattinva ismételten listanézetet kapunk.


Az Önnek címzett csomag nyomon követése:

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

A Pick Pack Pontban történő előre-utalásos fizetéses csomagátvétel díja bruttó 950 Ft.

Az előre-utalás a bizalomra épül, ugyanis az áru értékének (x Ft) és a fuvardíj (950 Ft) összegét Ön előre elutalja bankszámlánkra a WebÁruházunk adatai alapján. Az utalás megérkezte után indítjuk a csomagot, melyben benne lesz a számla.
A csomagot értesítés után az Ön által kiválasztott Pick Pack Pontban veheti át. Így a csomag átvételekor már nem kell fizetnie.

Bruttó 60.000 Ft áruértéktől a csomagátvétel ingyenes!

Feltételek:

Maximális összeghatár: bruttó 125.000 Ft

Maximális méret: 50 cm x 50 cm x 50 cm

Maximális tömeg: 20 kg

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása WebÁruházunkban megrendeléskor a Szállítási módok menüpontban történik. Ön előbb beállítja a “Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on” opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából, melyet ide kattintva is megtekinthet: LISTA

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A megrendelés visszaigazolása után a megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on.

GYIK

1. Amennyiben csütörtökön rendelem meg a csomagot, akkor mikor mehetek érte? Van-e kiszállítás szombaton is?

Budapesti megrendelés esetén, ha aznap beérkezik a központi raktárba a csomag, akkor másnap mindig kiszállítjuk a csomagot. Jelen esetben csütörtöki rendelést követően és pénteki Pick Pack Pont központi raktárba történő beérkezés esetén a kiszállítás másnap, vagyis szombaton megtörténik, legkésőbb 12.00-től már átvehető a csomag.
Vidéki megrendelés esetén, ha pénteken adják fel a csomagot, akkor az kedden kerül leghamarabb kiszállításra.

2. Hétvégén is mehetek a csomagomért?

Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatás egyik előnye. Az üzletek többsége átlagban 08.00-20.00-ig van nyitva. Kérjük, mielőtt a csomagját átveszi, figyelmesen nézze meg, hogy az adott üzlet, ahova a csomagot rendelte, pontosan milyen nyitva tartással üzemel.

3. Lehet-e bankkártyával fizetni az utánvétet?

Előre-utalás esetén az átvételkor már nem kell fizetnie.

(Az üzletek 60%-ban már lehet bankkártyával is fizetni. Kérjük, minden esetben tájékozódjon a csomag átvételét megelőzően az adott Árushelyen.)

4. Hol találhatóak ezek az üzletek?

Az üzletek frekventált helyeken találhatóak. A Relay üzletek közlekedési csomópontokon, – MÁV, HÉV, Volán, Metró, repülőtér közvetlen közelében, míg az Inmedio hírlapüzletek hipermarketekben (Auchan, Cora, Tesco), bevásárlóközpontokban, plázákban és nagyvárosok sétálóutcáiban.

5. Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

Az átvevőpontokon egy átvételi igazoló szelvényt kap a vásárló, mivel a WebÁruház által kiállított számla már benne van a csomagban.

6. Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?

Sajnos ez nem lehetséges, mivel a Pick Pack Pont Árushelyek csak bontatlan csomagot tudnak átadni. A csomag tartalmával kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk.

7. Ki jogosult átvenni a csomagot?

Bárki átveheti Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén lévő nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben, de sokkal biztonságosabb, ha van nála egy meghatalmazás, az esetleges később reklamáció elkerülése végett.

8. Mennyire gyors a csomagátvétel az átvevőpontokon?

Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben az nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.


Webáruházunkban megvásárolt termékeink szállításához természetesen – az Ön döntése szerint – Pick-Pack Point is választható.

Köszönjük látogatását!

Az ELTSZER KFT. csapata

%d bloggers like this: