• Eltszer Kft.
  • Caleo fűtőfilm és fűtés
  • Termosztátok videóbemutatóval - COMPUTHERM
  • Finder relék és automatizálás
  • Kaiser dobozok és technológia
  • Mennekes csatlakozók
  • Napelem szerelés
  • Primo dobozok
  • Symalen technológia
  • Napelemes eszközök

A Waris napelemek és tartozékaik új termékcsoportot képviselnek cégünknél.

Waris-ST-60 napelem - Napelem szerelés - megérkeztek a Waris napelemek cégünkhözEzen oldalon a főbb műszaki paramétereket és jellemzőket találhatjuk meg.
A Waris olasz cég napelemei messzemenően megfelelnek a vonatkozó Európai Szabványoknak. Kiválóan alkalmasak mind egyedi – pl. szigetüzemű, közszölgáltatási villamos hálózattól független, önálló rendszer -, mind pedig HMKE, hálózatba visszatápláló napelemes rendszerek kiépítésére, illetve naperőművek telepítésére.

A Waris napelemek főbb műszaki jellemzői:

A Waris modulokban alkalmazott napelemcellák kiváló hatékonysággal hasznosítják a napfényt. Ez a hatésfok 14,05 % és 15,88 %, ami a mai technikai fejlettség (2015) igen jó értéknek számít a kereskedelmi forgalomban levő napelemek között. Ez a tulajdonság nagy energiahozamot tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy relatív kis helyszükséglettel sok napenergiából termelt villamos energiához juthatunk hozzá.
A napelem modulok 0 + 5 W pozitív teljesítménytűréssel rendelkeznek (gyártási szórás, azaz egy-egy termék saját specifikációja ennyiben térhet el a gyári adatoktól). Mindez igen jó tervezhetőséget és stabil energiatermelést tesz lehetővé. A Waris napelemek hatásfoka, teljesítménytűrése, névleges és rövidzásári árama, üresjárási és terhelt kapocsfeszültsége – a megfelelő tesztkörülmények függvényében –   az alábbi táblázatban tekinthető majd meg.
A napelem modulok képesek ellenállni a legkeményebb időjárási szélsőségeknek, beleértve az igen alacsony és az extrém magas hőmérsékletet is (-40 °C…+90 °C), ezt is feltüntettük a “működési feltételek” táblázatban.
A következő táblázatban ezen túlmenően megtekinthetjük az általános adatokat, mint pl. méretek, súly, illetve a WRS 60T családra vonatkozó mechanikai terhelési adatokat is. A WRS ST 60 termékcsalád többféle egység-teljesítményű modullal rendelkezik (WRS230, WRS 240, WRS245F, WRS250 és WRS260), amelyek teljesítményadatait is szerepeltettük a táblázatban.

Waris ST 60 napelemek műszaki adatai

A Waris napelem cellák és modulok termékválasztéka

Waris Roof - Napelem szerelés - megérkeztek a Waris napelemek cégünkhözA Waris Roof – tető-napelemek:

A Waris Roof termékcsoport a legjobb integrációt célozta meg a tetőszerkezet-napelem összefüggésben, hatékonyan helyettesítve adott esteben a tetőcserepeket. A modulok 240-250Wp teljesítményben kaphatók, fekete vagy ezüst színben. Különösen előnyös az alkalmazásuk pl. történelmi épületeknél, ahol pl. barna napelemcellákkal kombinálva tökéletesen integrálhatók az egyenes, vagy gömbölyített tetőcserepekkel.

Waris színes napelem modulok - Napelem szerelés - megérkeztek a Waris napelemek cégünkhözSzínezett és egyedi napelem-cellák:

A napelem-cellák több színben is kaphatók, illetve rendelhetők. Mindamelett a cég egyedi tervezésű cellákat is kínál. Mindez azt jelenti, hogy a gyakorlati megvalósítás formában és színben is nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé a tetszetős – és igazán egyedi – külcsín megteremtésében.

Jótállás és Minősítés:

A Waris napelem modulok 10 év jótállással és a következő teljesítmény-garanciával rendelkeznek. Mindez a következőket jelenti:
12 év – a névleges teljesítmény 90 %-a
25 év – a névleges teljesítmény 80 %-a
Minden modul minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik: IEC 61215:2005 és IEC 61730-1 IEC 61730-2.
Alkalmazási osztály az IEC 61730 szerint: A.

Waris napelemek TÜV minősítése, 1. oldalA Waris napelemek TÜV minősítése az alábbi linken vagy a jobboldali képre kattintva is megtekinthető, illetve letölthető (a dokumentum angol nyelvű, formátuma PDF, mérete: 1,2 MByte, új fülön nyílik): Waris napelemek TÜV minősítése.

Waris ST60 napelemek műszaki adatai, 1. oldalA magyar nyelvű termékleírás (ezen oldal összefoglalója, adatokkal és képekkel) az alábbi linken, illetve a vonatkozó baloldali képre kattintva tekinthető meg, illetve tölthető le (a dokumentum magyar nyelvű, formátuma PDF, mérete: 1,1 MByte, új fülön nyílik):
Waris ST60 napelemek műszaki adatai.

Egyéb, angol nyelvű minősítések az alábbi linken, ide kattintva a gyártó weblapján tanulmányozhatók.

A bemutatott napelem modulok és panelek szereléssel együtt is megrendelhetők cégünknél, illetve természetesen kaphatók Webáruházunkban is. Bármilyen kérdése lenne a napelemek és a napelem szerelés kérdéskörében, elérhetőségi pontjainkon kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
A termékek érkezéséről készített bejegyzésünk az alábbi linken olvasható: Napelem szerelés – megérkeztek a Waris napelemek cégünkhöz.

Köszönjük látogatását!

Az ELTSZER Kft. csapata

%d bloggers like this: