• Eltszer Kft.
  • Caleo fűtőfilm és fűtés
  • Termosztátok videóbemutatóval - COMPUTHERM
  • Finder relék és automatizálás
  • Kaiser dobozok és technológia
  • Mennekes csatlakozók
  • Napelem szerelés
  • Primo dobozok
  • Symalen technológia
  • Napelemes eszközök

Thermor fűtőpanelek és fűtőtestek, radiátorok – komfortos hőmérséklet és kellemes környezet a lakásban még a hideg estéken is…

…egyszerűen, és olcsón.

Egyáltalán nem mindegy, milyen környezetben töltjük napjainkat. Talán nem közhely azt mondani: alapvető fontosságú az, hogy megfelelő hőmérsékletben tudjunk pihenni és kikapcsolódni egy egész napi munka után. Otthonunkra vonatkoztatva ez különösen igaz.

A tél közeledtével el kell gondolkodunk azon, hogy vajon elegendő lesz-e a házunkba, lakásunkba beépített fűtőteljesítmény a legrosszabb esetre vonatkoztatva is – pl. kiegészítő fatüzelésű fűtés (pl. kandalló) használata mellett, adott esetben van-e elég fa a tárolónkban – ahhoz, hogy “átvészeljünk” egy esetlegesen kemény telet (bár ez az utóbbi években nem volt jellemző, de bármikor bekövetkezhet, és ez elől nem lehet menekülni).

A megoldás az lehet, hogy meglévő fűtésünkhöz kiegészítő elektromos fűtést tervezünk, minden esettel számolva, azaz ha mégsem lenne elég a beépített teljesítmény. Mi a legkézenfekvőbb megoldás? Nos:

A Thermor fűtőpanelek alkalmazása kiegészítő (vagy akár végleges) fűtési elemként

A Thermor fűtőpanelek már eléggé nagy teret kaptak honlapunkon, így itt bármilyen paraméterük, technikai adatuk megtekinthető. Tekintettel arra, hogy segíteni szeretnénk Önnek a megfelelő eszköz kiválasztásában, így felidézünk néhány termékkategóriát és terméket.

1. Thermor Bonjour elektromos fűtőtest:

Thermor Bonjour elektromos fűtőpanel - 2500 W - Thermor fűtőpanelek, Fűtőtestek, Radiátorok

Thermor Bonjour elektromos fűtőpanel – 2500 W

A Bonjour elektromos fűtőtestek stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, és mégis kedvező árú berendezések. További jellemzőjük a tartósság, biztonság és gyors felfűtés. A fejlődéssel lépést tartó korszerű kialakítás jól illeszkedik bármely otthonba. Tartozék 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, ahol erre szükség van.

2. Thermor Evidence2 elektromos fűtőpanelek (radiátorok):

Thermor Evidence2 elektromos fűtőpanel - 2000 W - Thermor fűtőpanelek, Fűtőtestek, Radiátorok

Thermor Evidence2 elektromos fűtőpanel – 2000 W

Az Evidence2 csendes és kompakt egység, modern vonalakkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedhet az Ön otthonába is.

3. Thermor Soprano elektromos fűtőpanelek:

Thermor Soprano elektromos fűtőpanel - 2000 W - Thermor fűtőpanelek, Fűtőtestek, Radiátorok

Thermor Soprano elektromos fűtőpanel – 2000 W

A Thermor fűtőpanelek családjában a Soprano elektromos fűtőpanelek egyenletes hőleadást biztosítanak, gazdaságos működéssel párosítva. Mindezt a formatervezett felső levegő kimeneti rácsozat, a különleges, burkolt fűtőelem és alumínium diffúzora teszi lehetővé. A készülék ún. HD fűtőpanel, 2 az 1-ben (szórt és konvekciós hő egyetlen készülékből). A hőleadás az optimális homogén előlapi és a “rácsozaton” keresztüli konvekciós elven működik, és a központi fűtéshez hasonlítható maximális komfortot biztosítja.

4. Thermor Riva2 névre hallgató termékcsalád: igen elegáns megjelenésű, digitális termosztáttal ellátott elektromos fürdőszobai radiátorok, 500W, 750W és 1000W-os kivitelben.

Thermor Riva2 elektromos fürdőszobai radiátor falra szerelve, Könnyű telepíthetőség

Thermor Riva2 elektromos fürdőszobai radiátor falra szerelve, Könnyű telepíthetőség

Tökéletes megoldás, 2 az 1-ben: törülköző-szárítás és fűtés. Ívelt kivitelű fűtőbordák, elegáns tervezés és kivitelezés (dizájn), gyors felfűtés, maximális komfort.
Többféle célra többféle teljesítményben kaphatóak: 500W, 750W és 1000W kivitel.

A Thermor termékek forgalmazásával cégünk, az ELTSZER Kft. is foglalkozik és Webáruházunkban a teljes termékkínálat megtalálható. Bármilyen kérdése lenne a Thermor fűtőpanelek, ill. egyéb Thermor termékek tekintetében, elérhetőségi pontjainkon kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

Több Thermor termék egyidejű vásárlása esetén természetesen kedvezményt is adunk!

Köszönjük látogatását, és várjuk hívását!

Az ELTSZER Kft. csapata

A bejegyzésben szereplő képek a Thermor elektromos fűtőpanelek magyarországi nagykereskedelmi forgalmazója, az Elektrofűtés Kft. tulajdonát képezik, és honlapunkon az ő engedélyükkel jelennek meg. A Thermor rövid történetéről az Elektrofűtés Kft. honlapján olvashatnak bővebben az ez iránt érdeklődők.

Share →
%d bloggers like this: